Dluhopisy, dluhopisy,dluhopisy, demise nedemise …

16. 5. 2017

  Pro poctivé občany se stává kauza dluhopisů a demise - nedemise nepřehlednou situací, kterou bohužel přiživují a vyhrocují média. Jediná obrana? Vypínat ČT, nečíst, nesledovat mainstreamová média a uplatnit své názory a rozum ve volbách.

Otázka vlastnictví (daňových úniků) Andrejem Babišem a k tomu nesmyslná mediální a politická rétorika

má právě zakrýt vše okolo nich a neumožnit důkladné vyšetření!!! Vždyť tyto dluhopisy vlastní více jak 1 500 fyzických a právnických osob. To je oč tu běží. Není to však všechno.

Důkladné vyšetření a tanečky okolo daňové správy jen „kalí vodu“. Pijavice přisáté na státní rozpočet nemohou dopustit, aby se veřejnost dověděla o „legálním“ ždímání státního rozpočtu. A vyšetření? Tak to už si vůbec nenechají líbit. Předhodili veřejnosti Babiše, neboť je pro ně nebezpečný i z jiných důvodů, a myslí si, že to stačí a veřejnost to „spolkne“ . Babiš je jen prostředek na odvedení pozornosti. V síti vyšetřování by zcela určitě uvízli mnozí ctihodní pánové oligarchové napojení na politiky a politické strany. Nevěříte? Napovím. Proč se občan nikdy nedověděl jaké další fyzické a právnické osoby postupovaly stejně jako Babiš?

Navíc je evidentní, že celá vládní krize je motivována 1) zabráněním volebnímu debaklu ČSSD, 2) zabráněním Zemanovi v další kandidatuře na prezidenta.

S trochou nadsázky. Pijavice státního rozpočtu mezi sebe nechtějí pustit další a to výše uvedené je jen vyhrocený politický boj. Není vůbec vyloučeno, že si po volbách nynější političtí rivalové opět  padnou kolem krku.

Autor: 
jk
Zdroj: 
Vlastní