Kovářov: Výroční členská schůze ZO KSČM ve znamení prodloužené diskuse

19. 9. 2023

Výroční členská schůze ZO KSČM v Kovářově se uskutečnila v podvečerních hodinách 18. září v důstojném prostředí salónku místní restaurace. Jednání se jako hosté zúčastnili předseda a místopředseda OV KSČM Jiří Lejčar a Josef Kovařík.

Vlastní jednání zahájil předseda základní organizace Josef Pinta, který zhodnotíl činnost za uplynulé období a nastínil konkrétní úkoly pro období další. K předneseným hlavním otázkám se rozvinula neformální diskuse, do které se aktivně zapojili všichni včetně přítomných hostů.  

V diskusi byly mimo jiné vysloveny názory k politice strany včetně kádrových otázek.  Nebyly vynechány ani aktuální otázky situace ve společnosti ani nadcházejících voleb v roce 2024. Při projednávání vlastních kádrových otázek obdrželi jednoznačnou důvěru stávající předseda spolu s výborem. Proto v dalším období opět povedou základní organizaci v čele s Josefem Pintou.  

V závěru jednání si přítomní se zájmem prohlédli obdržené letáčky a první číslo "nové NADĚJE", jako jedno z prvních realizovaných opatření vzájemné informovanosti pro evropské a krajské volby v roce 2024.

Fotogalerie

Autor: 
jk
Zdroj: 
Vlastní