Vlastenecké fórum znovu obnovilo svou činnost

23. 6. 2022

Kolektivní spolupráce spolků sdružených do Vlasteneckého fóra, jehož činnost byla v letech 2020 a 2021 pozastavena v důsledku covidových omezení, byla dnes obnovena. V této souvislosti se zástupci spolků sdružených ve Vlasteneckém fóru, přítomní na jednání, přihlásili k Prohlášení VF ze dne 10. října 2017.

Představitelé Českého svazu bojovníků za svobodu (ČSBS); Rady seniorů ČR, z.s., (RS ČR); Společnosti Ludvíka Svobody, z.s. (SLS); Svazu vojenských veteránů ČR, z.s. (SvVV ČR); Vlasteneckého sdružení antifašistů, z.s. (VSA) a Spolku českých novinářů, z.s. (SČN), se sešli na společném jednání, kde ve Vlasteneckém fóru obnovil svou činnost spolek Sdružení Čechů z Volyně a jejich přátel (SČVP). Jako host, pozorovatel, se jednání Vlasteneckého fóra zúčastnil předseda spolku Vojenské sdružení rehabilitovaných AČR, z.s., (VSR AČR). Dále se jednání Vlasteneckého fóra jako host zúčastnil zástupce týdeníku Naše Pravda. Celý článek zde:

zmk, foto: Hans Štembera