Jetětice 8. června: Ladislav Novotný spokojen s kolaudací čističky a v práci zastupitele by rád pokračoval

9. 6. 2022

I v menší obci jako jsou Jetětice na Písecku je činorodé práce stále dost. V současné době se v obci rodí komunální kandidátky pro podzimní volby. Proto se současným starostou Ladislavem Novotným hovořil předseda Okresního výboru KSČM Jiří Lejčar na téma pokračování ve veřejné činnosti ve prospěch obce jako její zastupitel. Ladislav Novotný zastává funkci starosty úctyhodnou dobu již od roku 1990 a zdá se, že se mu práce daří.

Například delší dobu Jetětičtí usilovali mj. o vybudování samostatné čističky a starosta by mohl dlouze vyprávět co všechno museli podstoupit, aby bylo úsilí korunováno úspěchem. Stalo se a ve středu 8. června se uskutečnila dlouho očekávaná kolaudace. Právem Jiří Lejčar Jetětickým a osobně Ladislavu Novotnému poblahopřál ke kolaudaci bez velkých okázalostí. Ostatně tak je to na menších obcích zvykem.   

V dalším neformálním rozhovoru přislíbil Jaroslav Novotný, že by rád v rozdělané práci ještě pokračoval a nechal se zapsat na jednu z nestranických kandidátek v obci.

Autor: 
Josef Kovařík
Zdroj: 
Vlastní