R. Fico řekl bez vytáček na TK

8. 4. 2022

Zamyšlení nad tím, co se vlastně děje.

Sedím na pařezu v lese u řeky a přemýšlím co se to s lidmi děje. Mám na mysli to obrovské pokrytectví, které tak velice rozkvetlo. Lidé si dávají do profilu vlajku Ukrajiny a já bych se jich rád zeptal proč?

Je to soucit z obyčejnými občany anebo podpora režimu, který podporuje fašismus a drží si ve službách nacistické organizace uctívající hákový kříž a válečného zločince Stefana Bandery? Možná neznají, nebo zapomněli na jeho výrok: " Zabijte každého Poláka od 16 do 60 let".
Já mám také soucit s občany Ukrajiny, ale zároveň jsem měl také s občany Jugoslávie, když je bombardovalo NATO. Ale také s občany Sýrie, Afghánistánu, Libye, Iráku, kde umřelo půl milionu děti a krvavá Madla řekla, že ty oběti stály za to. Mám soucit i s lidmi v Luhanské a Doněcku, kde po dobu 8 let byli vražděni nacisty z Ukrajiny. Ale mám soucit i s lidmi v Jemenu, který je bombardován i nyní Saúdskou Arábii, lidmi v Somálsku a mnoha zemích Afriky kde umírají lidé.
A také s lidmi v zemích, kde lidé umírají hlady jen proto, že je svět k nim lhostejný a raději investuje do zbrojení, válek, drog, soukromých tryskáčů, jachet za miliony dolarů a systémů, které vymývají lidem mozky.

Vidím to tak, že lidé si dávají do profilovky vlaječky pouze ty, které jim doporučí mediální propaganda a zkorumpované vlády. Copak lidé, kteří umírají v jiných koutech světa si nezaslouží soucit a podporu?
Nebo je důvod to, že chcete být Inn a cítit se, že patříte k elitě? Nebo to, že chcete být součástí stáda, ve kterém se cítíte dobře a v bezpečí? Ono není jednoduché vystoupit z komfortní zóny.
Kam jsme to dopracovali? Vždyť my už děláme vše na povel. Abychom vyjádřili lásku svému partnerovi, tak potřebujeme Svatého Valentýna. Abychom si uvědomili, jak úžasné jsou naše ženy, tak potřebujeme MDŽ. Abychom si uvědomili, že máme chovat úctu ke své matce, která nám dala život a za ten náš by klidně ten svůj položila, tak potřebujeme Den matek. Abychom pochopili, že otec je ochránce rodiny, pro kterou by měl být oporou a který za svoji rodinu neváhá položit i svůj život, tak potřebujeme Den otců.

Copak už umíme dělat vše pouze na povel médií a zkorumpovaných politiků? Vždyť se můžeme mít rádi každý den a každý den se objímat a vyjadřovat vděčnost? Proč rozlišujeme lidi na ty, kteří soucit a pomoc zaslouží a ty kteří ne? Jen proto že o té druhé skupině se nemluví v televizi?
Podívejte se, jak jsou lidé a rodiny rozděleny. Uvedu příklad z mých přátel. Rodiče téměř zavrhli svoji dospělou dceru jen proto, že nesdílí mainstreamové názory. Posílali ji k psychiatrovi a říkali, že je v nějaké sektě, a stala se terčem posměchu nejen rodičů, ale i své sestry. Přitom ta holka je velice moudrá a používá kritické myšlení. Podotýkám, že její rodiče a sestra jsou velmi vzdělání lidé.
Kam jsme se to proboha dostali?

Copak lidi nikdy nepochopí že 90% lidi na této planetě jsme na jedné lodi? Že pouze několik psychopatů, kteří se pasují do role bohů se nás snaží rozdělit a ovládat? Rozděluj a panuj, to je jejich heslo.
Válka na Ukrajině není jen válka Ruska s Ukrajinou, ale je součástí války globálních psychopatů proti lidstvu. Nebo myslíte, že sankce Rusko ohrozí, když do teď ho jen posilovaly??
Podívejte se, kolik dělá populace společenství BRICS. Stačí spočítat Rusko, Čína, Indie a Brazílie. A teď se podívejte na populaci Evropy a klidně i s USA dohromady. Pak se podívejte, ve které zemi jsou jaké zdroje a nerostné bohatství. A co vám z toho vyjde? Rusko nepotřebuje Ukrajinu, EU a ani USA. Myslíte, že je potrestáme, když nebudeme odebírat jejich plyn? Už se začíná budovat plynovod do Číny. Všechno tohle je namířeno na chudnutí celé Evropy. Ti, co řídí Evropu a USA a dělají sankce proti Rusku nejsou idioti, jen potřebují lidi v Evropě dostat na kolena a k tomu potřebuji zdůvodnění a tím důvodem bude Rusko. Jenže u většiny občanů Evropy už se projevuje Stockholmský syndrom, kdy lid miluje a brání svého trýznitele.

Pokud lidé nepochopí, že neexistují špatné a dobré národy, ale že jsou pouze dobří a zlí lidé, tak se svět nikam neposune. Jde jen o to, kdo a jak ty národy ovládá a vymývá jim mozky pomoci mediální propagandy. Lidstvo musí pochopit smysl života, vrátit se k přírodě a jejím zákonům, a hlavně ji přestat chtít ovládat a řídit. Ona bude mít stejné vždy poslední slovo.

Pokud se lidé neproberou a nepostaví se svým trýznitelům jako celek, nezasloužíme si okupovat tuto nádhernou planetu jakou Země určitě je. Pak už nezbývá jen říci:" Poslední ať zhasne". Dáváte si vlaječky cizích zemí, ale všímáte si, kolik umře ještě nenarozených dětí v ČR? Kolik dětí umírá třeba na rakovinu? Kolik máme autistů? To vás nechává chladnými?
Jsem však optimista a jsem přesvědčen, že obrat k lepšímu už je na dohled a že ti všichni, kteří podporují zlo, by měli přemýšlet o tom co se bude dít až bude " udělování odměn", ať už to materiální nebo to karmické.
Děkuji za trpělivost všem, co dočetli až sem.

Video:
TK R. Fico