Zasedal Okresní výbor KSČM Písek

19. 2. 2022

Ve středu 16. února jednalo plénum okresního výboru. Hlavnímu body jednání bylo vyhodnocení výročních členských schůzí a příprava okresní konference.

Vyhodnocení výročních členských schůzí přednesl předseda okresního výboru Jiří Lejčar. Ve svém vystoupení vyhodnotil vývoj členské základny, aktivitu členů například výsledky práce všech dvaceti šesti zastupitelů zvolených na kandidátkách KSČM v zastupitelstev obcí a měst v rámci okresu a dalších pracujících v rámci výborů a komisi. Dále seznámil plénum s hlavními obsahovými závěry, náměty a návrhy, které zřejmě mnozí delegáti přednesou při jednání okresní konference. 

V další části vystoupil místopředseda okresního výboru Josef Kovařík a přednesl návrh obsahového, personálního a organizačního zabezpečení okresní konference, která se uskuteční 4. března.

V rámci diskuse se účastníci jednání vyslovovali hlavně k předneseným zprávám. Účastníci jednání byli také seznámeni se závěry jednání nově ustavené Redakční rady Haló novin, ve které máme svého zástupce. To nejpodstatnější snad je to, že v redakci probíhají změny v rámci přijatého ambiciózního plánu, který v cílové podobě zařadí digitální i papírové vydání Haló novin mezi moderní a atraktivní vnitrostátní deníky.

V závěru jednání poděkoval řídící schůze přítomným za účast a aktivitu při jednání 

Zdroj: 
OV KSČM Písek