Kauza „medaile pro strýčka“ pokračuje v Poslanecké sněmovně, ovšem bez komunistů

27. 10. 2016

Je pozoruhodné, k čemu všemu se nechá poslanecká sněmovna zneužít. Dnes narychlo na návrh poslankyně Němcové ocenila zneužitého pana Bradyho pro politické cíle. Jako občan sleduji se znepokojením narůstající ostudu českého státu. Ti, co se propůjčili a zorganizovali „trucakci“, mají plnou pusu demokracie, nesnesou jiný názor a ve skutečnosti ji každodenně zadupávají do země.

Za situace, kdy o české ostudě píší i zahraniční média, nelze považovat ocenění Bradyho za výraz úcty. Ocenění jeho celoživotních zásluh považuji ve vyhroceném politickém boji za druhořadé.  Prvořadé pro české „lžidemokraty“ je odstranění a dehonestace prezidenta Zemana za masivního hýkání mainstreamových médií. V malých českých poměrech a zásluhou Hermana a spol. bylo ocenění spíše vyjádřením řízeného politického boje a zahájením prezidentské volební kampaně.

S takto připravenou a vynucenou akcí ve sněmovně nesouhlasím. Proto oceňuji uvážlivost poslanců KSČM, že s touto „trucakcí“ nechtěli mít nic společného a důstojně odešli ze sálu.

Autor: 
Josef Kovařík, místopředseda OV KSČM Písek
Zdroj: 
Vlastní