Jaromír Soukup asi ovládne volby do EU

19. 1. 2019

Konečně svěží vítr do omílání zpráv, které nás straší tím, jak na tom Británie bude mizerně, když si lidé měli možnost sami rozhodnout a rozhodli NE EU.

List Jaromíra Soukupa asi zacloumá velmi silně dvěma hnutími. A to jak tím, kterým vládne Andrej Babiš, tak tím, které má ve svém názvu jméno svého předsedy T. Okamury. Obávám se, že zaplesají naopak lepšolidské subjekty TOPka, Starostové, KDU-ČSL, o ODS ani nemluvě. Piráti loví v jiných vodách.

Zajímavé je, že sympatie voličů ANO se mnohdy kryjí s oblibou Jaromíra Soukupa. Tito voliči budou mít silné dilema, komu to dát. Myslím si, že převáží zvýšení důchodů a jistota vrabce v hrsti.

Pro naši koalici ROZUMNÍ a Národní demokracie to fakticky neznamená nic. Je to boj mezi bohatými. Na kandidátky těch bohatých stran se hrnou kandidáti, kterým je jedno za co kandidují. Hlavně, že to je za subjekt, u nějž je záruka výnosného poslaneckého postu. Tito lidé namnoze dříve kandidovali třeba za ODS, ODA, US nebo dokonce ČSSD. Často pak své hnutí mohou zradit, tak jak se to stalo Babišovu hnutí ANO v europarlamentu (Telička, Ježek).

My, kteří máme své pevné programové body, to jest jasné NE migrantům ze zemí, kde jsou kulturní, společenské a hlavně náboženské zvyky naprosto odlišné od těch našich, musíme pokračovat dále s nezmenšeným úsilím.

Stále však vyzývám další vlastenecká uskupení, pojďte se připojit k nám. Vždyť jde o hodně. Když už v EU nebude Británie, která byla určitou brzdou horkých hlav v Paříži či Berlíně, tak se nám může lehce stát, že nám EU nakáže abychom přijali euro. To pak vyletí ceny nahoru, jako všude a naše mizerné důchody (470 euro) ve srovnání s těmi, které mají důchodci např. v Německu (minimálně 1000 euro) nepostačí růstu cen. Smutné zkušenosti s tím mají naši nejbližší sousedé – slovenští důchodci. A co se týká mezd, to nebude o nic růžovější. Ono je rozdíl brát 1254 euro měsíčně nebo minimálně dvakrát tolik, jak je obvyklé v Německu.

A to nevíme, jak razantně nás bude EU nutit ve velkém přijímat migranty z rizikových zemí. Prostě přijďte volit, ať to není v europarlamentu jako doposud, že tam poslanci za ČR namnoze hlasují proti zájmům našich občanů. Eurohujerští voliči jsou disciplinovaní. Ti k volbám přijdou určitě. Od nich to eurohujerské strany mají jisté.

Minule jsem povolil diskuzi. Opanoval ji však, jako vždy, jeden „tapetář“, vlévající do diskuzí nenávist. A já nenávist nemám rád. Vyznávám zdravý rozum.

Autor: 
Mgr. Petr Hannig, předseda ROZUMNÝCH
Zdroj: 
https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=696717