KSČM usililuje o vrácení správy české vody do rukou měst a obcí. Je to reálné?

10. 12. 2018

Odpověď zní ano!!! Poces vrácení vody do rukou měst a obcí je reálný například cestou výkupu akcií. Dlouhodobou snahu KSČM podpořil ve svém článku také Radek Pokorný pod názvem Lze vrátit správu české vody do podoby veřejné služby prováděné vodárnami v rukou měst?.

Ve svém článku mimo jiné uvádí:  Prioritou státu musí být zájmy občanů, tzn. ochrana životního prostředí, dostatek vody, čistá voda a obnovené vodárenské trubky a ne drahá voda a zisky koncernů v zahraničí, kde žádnou vodu, ani trubky nemáme. Čistá a levná voda prioritou nebude, pokud bude z vody kšeft.

Proces vrácení vody do rukou měst již probíhá ve Francii či Německu. Jak lze vrátit vodu do rukou měst? Na to odpovídá toto 1,28 min. video zde:

Proces vrácení vody do rukou měst již probíhá ve Francii či Německu a správu vody vrátit do vodáren v rukou měst LZE!

Radek Novotný