Americké zbraně skladovány v České republice

30. 6. 2016

Podivná informace se objevila v rozhovoru s Martinem Kollerem na Parlamentních listech. Cituji: Jak jsem dodatečně zjistil, americké náklaďáky složily zbraně a munici nejen ve Vyškově, ale rovněž v Přáslavicích. O důvodech této operace kryté průjezdem konvoje obrněných transportérů s cirkusovou reklamou se lze jen dohadovat. Může se jednat o počátek budování americké základny na našem území stejně jako o zbraně určené pro teroristy, případně k nějakému fingovanému puči, který umožní bratrskou pomoc US Army a její „dočasný“ pobyt ve stylu sovětské pomoci v roce 1968. Už fakt, že nezareagoval nikdo z Ministerstva obrany stejně jako z urychleně formované protinárodní koalice pod vedením firmy ANO, můžeme považovat informaci za potvrzenou. Stejně jako v ČT se pravda buď zamlčuje, potlačuje nebo účelově zkresluje. Panstvo placené za naši bezpečnost, pod vedením herce, statečně či arogantně mlčí. Vzhledem k tomu, že každý máme nějakého poslance a senátora, měli bychom se jich ptát a požadovat pravdivé informace o amerických zbraních na Moravě.

Ví o tom někdo něco? Zapadne v českých médiích?

Vložil: jk, foto: youtube.com