Těžké je žít v zemi, kde ústavní činitelé občanům lžou

4. 5. 2018

Ještě stále mi v uších zní ostrá slova Stropnického a dalších, kteří vykřikovali, že naše země neměla s "Novičokem" nikdy nic společného. Jde o další ukázku naší naprosto tragické politické reprezenzace. Kdy konečně lidé přestanou volit takovéto politiky a strany či hnutí, které je do politiky nominují ?
Uvidíme již na podzim, kdy budou mít lidé šanci ve volbách komunálních a v Praze i do magistrátu. A tvrzení, že jde o volby jiné, nežli do poslanecké sněmovny nemůže být přeci argument, proč tyto politiky a strany opět volit !!!

Zeman: Novičok vyroben i v ČR.  V ČR se v malém množství vyráběl a testoval novičok, po testování byl zničen, řekl prezident M. Zeman. Vychází ze zprávy Vojenského zpravodajství, podle níž nervově-paralytická látka A230, již pro účely testování vyráběl Vojenský výzkumný ústav v Brně, je novičok. BIS, odborníci na jadernou bezpečnost i armádu naopak tvrdí, že novičok, kterým byl v Británii otráven agent Skripal, je až jed A234. Prezident se přiklonil k názoru vojenských zpravodajců.     

 Ministryně obrany Šlechtová nemůže kvůli utajovaným informacím komentovat Zemanova tvrzení. V ČR nyní novičok není.

Komentář ministryně Šlechtové je opět "taškařice" s občany. Podle vyjádření prezidenta Zemana ve vysílání "Týden s prezidentem" obdržel od BIS a Vojenského obranného zpravodajství informace, které nepodléhají žádnému stupni utajení, doplňuje jk.

Autor: 
jk
Zdroj: 
fb, ČT