Filip píše Grudininovi

21. 3. 2018

Předseda ÚV KSČM a místopředseda PSP ČR Vojtěch Filip napsal blahopřejný dopis nezávislému kandidátovi za KPRF na prezidenta Ruské federace Pavlu Grudininovi:

Dovolte mi, abych Vám upřímně a co nejsrdečněji poblahopřál ke druhému místu v prezidentských volbách Ruské federace.

Plně si uvědomujeme, jak vysoké nároky a odpovědnost na Vás byly kladeny v prezidentských volbách. Váš výsledek považujeme za úspěšný v době, kdy v celé Evropě sledujeme pokles podpory levicových stran. Těší nás, že myšlenky a politika KPRF v Ruské federaci mají stále význam, podporu a důvěru občanů Ruské federace.

Při plnění Vašich náročných úkolů Vám přeji pevné zdraví a hodně úspěchů. Ujišťuji Vás, že KSČM i já osobně nebudeme litovat sil a energie ve prospěch rozvoje vzájemných tradičních, přátelských vztahů a spolupráce mezi KPRF a KSČM.

Předseda ÚV KSČM poblahopřál také znovuzvolenému prezidentovi Vladimiru Putinovi. V otevřeném dopise napsal mj.: Při výkonu této mimořádně odpovědné funkce v zájmu lidu Vaší země a udržení jednoty Ruské federace Vám přeji hodně úspěchů. Je to velká čest získat důvěru lidu, již počtvrté, a zároveň velký závazek, protože nesete zodpovědnost za mladou generaci, za její rozvoj, za budoucnost Vaší vlasti a udržení míru ve světě

Autor: 
rom
Zdroj: 
ihalo.cz