Jednal OV KSČM Písek

17. 3. 2018

Ve středu 7. března 2018 jednalo plénum Okresního výboru KSČM. V první části byly projednány závěry okresní a krajské konference KSČM. Naši delegáti, účastníci jednání, vhodně doplnili diskusi na toto téma a vyjádřili přesvědčení, že tyto konference splnily účel.

Ve druhé části jednání byly projednány výsledky hospodaření v roce 2017. Po dílčí diskusi byl s výsledky hospodaření vyjádřen souhlas.

V poslední části jednání bylo plénum seznámeno s obsahovým návrhem zabezpečení 1. máje a dalších květnových akcí. Termínový a časový harmonogram akcí je také připraven, ale může být upřesněn po dohodě s ostatními hlavními organizátory v Písku a na Písecku. Účastníci jednání pozitivně hodnotili snahu předsedy okresního výboru Jiřího Lejčara o větší jednotnost a přehlednost akcí souvisejících především s uctěním památky obětí 2. sv. války a 73. výročí osvobození naší vlasti. Jednání svolané z naší iniciativy v říjnu minulého roku zaměstnankyní odboru školství městského úřadu, bohužel, úplnou shodu hlavních organizátorů nepřineslo. Neřešilo akce organizované mimo Písek. K dalšímu tříštění termínů, a tím i účasti občanů na ohlášených akcích, může dál docházet. Ne však naší vinou. 

Autor: 
jk
Zdroj: 
Vlastní