Falešná hra o demokracii v podání Daniely Kolářové

16. 3. 2018

Ta demokracie podle Daniely Kolářové se od roku 1989 vůbec nezměnila, Naopak se stala ještě brutálnější, protože si nevzpomínám, že by se v té době topili masově lidé v gumových člunech ve Středozemním moři a zbytečně umírali lidé ve válkách, tedy snad kromě Koreje a Vietnamu, abych se zmínil alespoň o těch větších demokratických akcích. Kolářová je taky jedna z těch, kteří mluví o demokracii, a neví, co to ta demokracie znamená. Myslí si, že demokracie je nadávání prezidentovi, rozstřihávání prezidentské standarty, házení vajíček na prezidenta, podporování válečných dobrodružství všude ve světě a jejich schvalování a omlouvání tu zbraněmi hromadného ničení, tu nálepkou diktátorů. Je přesvědčena, že je demokratické vyvážení západních hodnot potřebné a tam, kde se vzpouzí, tak prostě válkou. Myslí si, že demokracie je také souhlas s prohlášením generálního tajemníka NATO, že NATO nemá oprávnění chránit vnější hranice Schengenského prostoru před uprchlíky, ale musí Evropu chránit kdesi v pobaltských republikách. Ty podle ní demokratické hodnoty by se daly vyjmenovávat do nekonečna. Je to prostě jenom falešná hra a její podporovatelé si říkají demokraté.

Milan Mička
Vlastní fb