Debakl omezenosti!

27. 1. 2018

Byl jsem připraven na to, že Zeman nemusí vyhrát. Šlo o míru manipulovatelnosti občanů naší země. Nakonec se ukázala menší, než jsem čekal (předpokládal jsem, i po konzultaci s chytrými a moudrými lidmi ve svém okolí), že vítězství bude těsnější. Toto je výsledek z říše snů.

Někteří ode mě chtějí podrobnější komentář. Nedostanou ho. Byl jsem na výzvu Lenky Procházkové (aby prozemanovští nepražáci přijeli do Prahy a volili Zemana a zlepšili skóre Prahy) v Jazzové sekci. A požil jsem. Myslím, že jsem se během kampaně dost nadřel a že jsem si to zasloužil. Skvělá atmosféra, skvělí lidé, hlavně z venkova.

Nečekejte podrobný komentář (až zítra). Teď jen pár poznámek a pár foto:

1. Po hlavní dobré zprávě ještě jedna méně očekávaná a také dobrá. Drahoš (s podporou ČT) chce pokračovat ve zviditelňování. Podle mě ho velmi brzo stáhnou jako falešnou minci, ale jsem, rád, že toto zaznělo. Byl jsem připraven i na variantu, že vyhraje. Bylo by to poučné, zejména pro mladé. Čemu uvěřili. Tak teď budou mít také příležitost. Díky Drahoši a vydrž! Čím déle, tím více bude všem jasno, jak degeneruje současná globální moc a jak se to projevuje najímáním stále omezenějších slouhů:

http://radimvalencik.pise.cz/4432-pred-jihlavou-o-degeneraci-soucasne-mo...

(přečtěte si!).

2. Velmi mě potěšila velká účast. To znamená, že šli volit i mladí. A hlavně – nevolili jednoznačně podle varování "neolizujte železné zábradlí!", tj. aspoň část z nich přemýšlí. To je dobrá zpráva.

3. Hlavní faktor současného dění je to, jak lidem (z prahy/neprahy mladým/nemladým) bude docházet, o co jde. A o to jde.

4. Jsem rád, že akci v Jazzové sekci spolu s Karlem Srpem organizovala Lenka Procházková. Budeme totiž nejpozději za pět let před otázkou, kdo bude pokračovatelem. Tak přemýšlejte. Já jsem se vyjádřil k tomu, komu bych dal přednost, kdyby kandidoval, před Zemanem.

5. Čeká nás velká dřina ve snaze o pochopení toho, o co jde, a o sdělení toho, o co jde. Každodenní.

Foto : Lenka Procházková. A sluší ji to.

Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/5404-debakl-omezenosti.html

Autor: 
Radim Valenčík
Zdroj: 
http://radimvalencik.pise.cz/5404-debakl-omezenosti.html