Urážení českého prezidenta - přímý důsledek nenávistné propagandy a fašizace společnosti

12. 1. 2018

Na prezidenta Zemana se u volební urny vrhla polonahá zahraniční  aktivistka a vykřikovala před médii, že je náš prezident děvka, aby ho dehonestovala. Sprostota probruselských multikulturních aktivistů je cílený produkt této kampaně, kdy pro některé lidi není důležité, kdo bude prezidentem, ale hlavně aby to nebyl Zeman. Hnutí jako Femen, jehož je aktivistka členkou, jsou výsledkem nenávistné cílené propagandy, která z lidí, co odporují bruselským neomarxistickým elitám, dělají nepřátele lidstva.

Je to ukázka fašizace společnosti, kdy nositelé jiného názoru jsou cíleně dehonestovaní a ostrakizovaní. Typickými reprezentanty takových metod jsou v Parlamentu Kalouskova TOPO09, Piráti, KDU-ČSL a STAN. A pomatené děvče, které uráželo přímo zvoleného českého prezidenta, je v prvé řadě oběť mediálních manipulátorů, jako je třeba Česká televize a další propagandistická média.


„Zeman je Putinova děvka”. Na prezidenta se vrhla aktivistka hnutí Femen

K útoku na českého prezidenta Miloše Zemana ve volební místnosti se na svých stránkách přihlásilo aktivistické feministické hnutí Femen, které proslavily právě akce polonahých žen. Hnutí uvedlo, že ve volební místnosti křičela jeho členka Andželina Diašová „Zeman je Putinova děvka”. Viz novinky.cz ze dne 12.1.2018

Autor: 
Tomio Okamura, jk
Zdroj: 
fb