Petr Šimůnek: Snílek a Strana zelených

21. 8. 2017

Myslím, že Matěj Stropnický jak jsem ho poznal je upřímný a poctivý člověk. Několikrát jsem se ho zastal při jednáních na magistrátu v Praze, ale je to snílek. Chtěl by tvořit, přitom je ve straně Zelených. Strana Zelených je jednou z nejúspěšnějších stran v České republice.

Blokuje, blokuje a zase blokuje.

Praha mohla mít už dávno dostavěn vnitřní i vnější okruh Prahy, zrovna nedávno byla zablokována výstavba dálnice z Hradce Králové do Jaroměře a dále na Polsko. Za dva měsí...ce mohla stavba začít, bude to trvat stejně dlouho, jako poslední kousek dálnice právě do Hradce Králové z Prahy? Kritika Babiše, jak ji Matěj Stropnický popisuje je oprávněná, ale spolupráce ČSSD a TOP 09?

Vážení, alespoň vidíte jak je ČSSD universální, ta bude spolupracovat třeba i s čertem. Za normálních okolností "levicová" ČSSD nemůže spolupracovat s výrazně pravicovou TOP 09!

A kdyby jste chtěli volit stranu Zelených, tak vám nejdříve doporučuji zajet na Šumavu a podívat se jak jejich aktivity končí.

Petr Šimůnek, 1. místopředseda ÚV KSČM
fb