Jan Žižka v Literárních novinách odvážně glosuje. Evropská unie nás považuje za méněcenné. Oprávněně?

14. 7. 2017

Jen těžko se lze domnívat, že by Českou republiku bral někdy nějaký „západní“ stát vážně. Jedna věc je, že pro „západní“ státy, budeme vždy neidentifikovatelná zemička (na východě), kde je dobré pivo a laciná „zábava“. (To by až tak nevadilo, nás málokdo kdy bral někdo vážně a my jsme přežili-).  Je ale problém, že s námi naši přátelé ze západních a vyspělých zemí například zkrmují nekvalitní výrobky, které by si doma nemohli dovolit ani nabídnout. Celý článek zde:

Z diskuse k článku:

Zerling Zerg

Vše co se děje v čechách, je práce čechů. Zlotřilý západ nezkrmuje nekvalitní potraviny v čechách, zkrmují to sami češi (český stát má v kompetenci hlídat kvalitu potravin). O nějakým respektu si češi můžou nechat zdát, protože sami projevují žádný a to především sami k sobě. Řeči o nesvéprávném vazalu jsou taky mimo mísu. Ekonomické vazalství je přímým důsledkem neodolatelné české chuti krást. - nejde o žádnou přidělenou roli. Objevuje se to v poslední době jak houby po dešti. Texty obviňující všechny ostatní z českých problémů.

Jan Žižka, vložil: jk