ČÚTI, tajný tým, neziskovky. Zbraně ČSSD?

23. 5. 2017

Loni v říjnu jsem v reakci na faktický neúspěch ČSSD v krajských volbách uvedl, že jde o požehnání pro Bohuslava Sobotku:

„Zbavil se většiny oponentů. ČSSD spadla do rukou lidí jako T. Prouza, V. Špidla nebo O. Novotný. Požehnání pro vděčné neziskovky, které budou ve volebních kampaních útočit na konkurenty nelevicové ČSSD“.

Netrvalo dlouho a na ministerstvu vnitra řízeném ČSSD vznikl novodobý Český úřad pro tisk a informace, který právě prostřednictvím spřízněných neziskovek začal kádrovat nepohodlná média.

Dalším „bodem“ tohoto programu se stala realizace tajného týmu na „ochranu“ voleb. S neskrývanou ambicí zasahovat do průběhu volební kampaně ohlášenou „kontrolou“ výroků kandidujících politiků.

Na závěr přišly na řadu již zmíněné „vděcné neziskovky“. Evropské hodnoty, které vedou soustavnou kampaň proti panu prezidentovi, a také Andreji Babišovi, se aktuálně staly klientem státu.

Ne nadarmo byl premiér Bohuslav Sobotka před pár dny právě na akci tohoto spolku, která se konala v prostorách tolik laskavého ministerstva vnitra.

Suma sumárum, krůček po krůčku vznikl promyšlený systém, který je dle mého hlubokého přesvědčení zcela evidentně zaměřen proti politické konkurenci Sobotkovské ČSSD.

Hraje se tu o parlamentní volby. Nikoliv však především. Hlavním cílem tohoto orwellovského systému je přímá volba prezidenta republiky.

Až tak.

Autor: 
Jiří Ovčáček
Zdroj: 
http://svobodnynazor.cz/