Bartolomějská noc v ČSSD a NOVÁ SOCDEM

22. 5. 2017

Vyplývá mně z toho, že je nutno založit novou sociální demokracii bez právní kontinuity na tu, která fatálně selhala. Čím dřív, tím líp.

Není to "déčko" v názvu strany tak trochu klamavá reklama? Vždyť v ČSSD (demokratické) probíhá něco jako Bartolomějská noc. A to jsem teď dostal tento dopis od předsedy KVV ČSSD Praha Ludvíka:

"Vážená přítelkyně, vážený příteli,

Dovolte mi, abych Vás informoval o konání hlasování všech členů ČSSD Praha o podobě kandidátní listiny do Poslanecké sněmovny PČR. – Hlasování se uskuteční do hlasovací urny v jedné volební místnosti v Horákově sále Lidového domu, Hybernská 1033/7, Praha 1, a to v pátek 9. 6. 2017 od 14.00 do 20.00 a v sobotu 10. 6. 2017 od 8.00 do 14.00.

MUDr. Ing. Miloslav Ludvík, MBA.

Předseda KVV Praha"

Nějak se mně nechce účastnit se legitimizace něčeho, co nemá po té, co Zimolovi neumožnili ani to poslední místo na kandidátce, s demokracií nic společného:

"Jihočeská ČSSD zásadně nesouhlasí s vyškrtnutím Zimoly:

Jihočeští sociální demokraté zásadně nesouhlasí s vyškrtnutím bývalého hejtmana Jiřího Zimoly z kandidátky a trvají na její původní podobě. Navrhují konání rozhodčího řízení."

Viz: https://www.novinky.cz/stalo-se/

K tomu ještě toto:

Jiří Zimola:

Takže když si to celé shrneme, pokud se zasahuje do kandidátek z důvodu "poškozování strany", je tedy logické, že se bude měřit všem stejným metrem a Předsednictvo ČSSD by se tak mělo stejně zachovat i v případě Kateřiny Valachové, nebo?"

K tomu jsem dodal:

"Kde žiješ, člověče?! Prohnilá moc je vždy založena okázalém uplatňování dvojího metru."

A přidal odkaz: http://radimvalencik.pise.cz/4432-pred-jihlavou-o-degeneraci-soucasne-mo...

Něco tu smrdí. Ne jako politická mrtvola, ale jako politická mršina...

Vyplývá mně z toho, že je nutno založit novou sociální demokracii bez právní kontinuity na tu, která fatálně selhala. Čím dřív, tím líp.

Autor: 
Radim Valenčík
Zdroj: 
Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/4597-bartolomejska-noc-v-cssd-a-nova-socdem.html