Písecká KSČM představuje volební program

12. 9. 2022

Písecká KSČM představuje před kulturním domem volební program. Nic neponechává náhodě. Chce informovat a také informuje o svých záměrech, v tomto případě cestou plakátů na píseckých výlepových plochách. Informuje nejen o volebním programu, ale současně vyjadřuje názory na širší politická témata.

Mnozí z vás se v těchto a následujících dnech mohou setkat s našimi členy a příznivci. Může jít o neokázalou kontaktní kampaň spojenou s nabídkou volebního programu a pozváním k volbám. A občané mající zájem o bližší objasnění konkrétních témat volebního programu mohou u nás využít možnosti přátelského posezení spojené s rozhovorem o volebním programu. Každý čtvrtek od 08,30 – 11,30 hod. zde budou odpovídat a diskutovat nad předem sdělenými otázkami odborníci a naši kandidáti na daná témata. Vzájemné vysvětlení a pochopení záměrů volebního programu může být jen ve prospěch píseckých občanů - voličů, tak i našeho města.

zadavatel/zhotovitel KSČM, vložil: jk
OV KSČM Písek