Jednal společný krajský volební štáb Jč KV KSČM

13. 9. 2023

V pondělí 11. září se uskutečnilo jednání společného krajského volebního štábu. Jednání zahájila předsedkyně Krajského výboru KSČM Alena Nohavová, přivítala členy společného volebního štábu a přizvané hosty.

Zprávu o dosavadní činnosti přednesl volební manažér Lubomír Pána a vedoucí marketinkové – propagační sekce Marek Adam. Účastníci jednání byli seznámeni s dosavadními výsledky jednání s vytipovanými kandidáty a pokračujících přípravách v oblasti propagace i postupně rodícího se volebního programu. V následné neformální diskusi se k předneseným zprávám vyjádřili všichni členové štábu. Zvláště ocenili vystoupení Richarda Štěpána, který založil a už vydal první číslo „naší NADĚJE“ jako vlasteneckého měsíčníku jdoucí proti proudu. Na stránkách „naší NADĚJE“ se postupně budeme seznamovat s aktuálními otázkami společnosti s důrazem na názory nás komunistů, členů zájmových subjektů, jihočeských vlastenců a našich příznivců v Jihočeském kraji.

Po proběhnuvší diskusi byly upřesněny úkoly k dalšímu pokračování práce a jednání bylo předsedkyní Jč KV KSČM Alenou Nohavovou ukončeno.

jk
Vlastní