Příspěvek k předvolební diskusi: Výzva pro autora i občany - směřující ke straně Pirátů

31. 3. 2021

Na Zvědavci byl publikován 30. března článek „Král předčasně korunovaný“ - ke straně Pirátů. Článek mě zaujal, zdá se mi dobrý a především:

Vidím zde velké nebezpečí dávat KSČM nálepku neomarxistů a pod. Tak například

►   Především podpora od některých členů zelené politice a jasné nevymezení se.

►   Dále váhavý postoj k LGBT a nevyslovená jasná podpora "Rodina je základ národa a státu". Balancování neznamená pronásledování homosexuálů, ale odepření jim práv, která má heterosexuální svazek.

►   Nevyjasněný postoj k parazitům. To je na jedné straně část nepřizpůsobivých občanů a na straně druhé nesmlouvavý postoj ke zbohatlíkům, kteří parazitují už i svými potomky na této společnosti od dob převratu.

►  Koketování s politikou Die Linke, to by byl podle mne pohřeb KSČM v přímém přenosu. Neodmítám tuto německou levici paušálně, ale toto není autentická levice pro naše podmínky. Navíc výsledek podpory této strany je v Německu mizivý na to, aby tato skupina něco ovlivnila – i když regulace nájmů v Berlíně, jak píší, je velká věc a důležitá!

►  Každý komunista, který projde "převýchovou" v Evropském parlamentu se stane eurokomunistou. Kde skončily komunistické strany italská a francouzská, které této nákaze podlehly (na vině je samozřejmě také hodnotový žebříček konzumní společnosti, celá problematika je na sociologickou studii, proč odumírá autentická levice, na to já nemám, jsem laik), ať si dohledá každý sám.

Ještě k termínu "převýchova": Platí nejen pro komunisty, ale pro každého poslance, který projde poslancováním v EU. Vidí "problémy komplexně, ne z pozice zaprděného lokálního Čecha, ale světoobčana". Přeloženo do lidštiny: Jeho názor, pokud před tím nějaký měl, se rozplizne v evropských v dimenzích nijakosti a bezbřehých a jalových frází. To nemluvím o dalších vlivech na polidštění neforemného čecháčka na euroobčana. V podstatě každý, kdo čuchne k pozlátku Evropské Mumie i např. jako překladatel se vrátí eurokovaný, s prominutím blb. Nebo jiný řemeslník či technik.

Pak není s podivem, jak v rekordním čase sprintera z Jamajky se přijmou sankce proti Rusku, například. Samozřejmě je úplně jedno, jestli jde o poslance Zdechlinu z KDÚdu či parazita Zahradila z ODS, který tam brilantně přežívá osmnáct či více let.

Nejde ale jen o poslance EU, či jiné pracovníky tohoto monstrózního mastodonta. Jdou-li například nadaní studenti, či movití studovat na rok do USA, co se z nich vrátí domů. Kolik myslíte zůstane z nich sedět na českém nočníku, a kolik se stane tzv. kosmopolity v drézu USA? To by byl výzkumek, pane Zimo, rektore UK v Praze.

►   Nejasný postoj k migrantům do Evropy.  Příklad dále mluví za vše: Když poslankyně Konečná podepsala deklaraci uprchlíků do Evropy – jejich práv, byl jsem jasně proti (neručím za přesné označení dokumentu – bylo před Eurovolbami). Proti jsem byl proto, že: Deklarace nemá žádný právní vliv a můžeme deklarovat všechno. Ale na straně druhé se vytváří pro potenciální imigranty dokument, co všechno budou mít, co si mohou dovolit. O povinnostech ani slůvko. To by Vám komunisté matador Kalousek dal!!  Tuto technickou chybu využil hbitě pan Okamura a pan David, čerstvý přistěhovalec do řad SPD, a tito obvinili komunisty z podpory nelegální migrace. Faul to byl úspěšný, přestože komunisté nic nepodpořili. Výsledek byl takový, že pouze paní Konečná se dostala do EU. Možná nerozhodlo pouze toto, ale určitě medializace daného ovlivnila volby.

Nutno ale říci, že pan David bojuje urputně a správně za české zájmy v té džungli nagelovaných parazitů a multijazyčných hlupáků.

O čem to dlouhé psaní tedy je?: Je o tom, že podsouvání Pirátských zvrhlostí komunistům zprava se děje a ovlivňuje beztak mizernou a nízkou předvolební popularitu KSČM. Spolu s mediální masáží každodenně a tedy furtumfurt, jde o přípravu, jak spáchat volební debakl KSČM. Vezměte k tomu scestné myšlenky a možná již z minula podivnosti při sčítání volebních hlasů elektronicky. Nejen v USA, ale i u nás. Piráti chtějí toto pro celou Evropu. Proč asi? A další věci.

Vím, že je asi těžké být tradičními zásadovými komunisty a na straně druhé sledovat trendy, vývoj moderní společnosti, konzumní morálku, umělou inteligenci, přelidnění, ekologické hrozby a já nevím co všechno. ALE JE TO VÝZVA. I PRO MNE, OBYČEJNÉHO ČLOVÍČKA.

Redakční úprava: admin

Zas, vložil: jk