Alternativní informace

Informace, které dokládají, že ve světě se děje víc než jen to, co se dočtete v mainstreamu.

20. 10. 2016

Svobodné rádio ze dne 14.10.2016 analyzuje polickou situaci.  Aliance národních sil (AVS) prosazuje "společné jednání vlasteneckých sil napříč politickým spektrem". Jinými slovy je to jedna z neparlamentních organizací, které pod rádoby hezkým pozlátkem tříští jednotu levicových sil v ČR. Tedy poskytuje levici medvědí službu.

17. 9. 2016

ČT o Sýrii : Všimněte si, jak totálně zděšení sluníčkáři volají kde koho do televize, aby vám lhali a žvanil totální nesmysly. I méně mentální vybavení pochopili, že USA fakticky kapitulovaly před Ruskem, Asada prostě nesesadí a pokud nebudou s Ruskem spolupracovat, čeká je veřejný výprask z Blízkého východu.

22. 8. 2016

Uplynulé 48. výročí srpnové okupace roku 1968 vyvolalo znovu polemiku o tom, jak mohl národ tolik nadšený nadějí na svobodu tak rychle akceptovat tzv. normalizaci, podvolit se obnovení totality a znovu klidně přijmout pozici nesvéprávného satelitu cizí velmoci.

10. 6. 2016

„Jsme rádi, že se KSČM včera na jednání organizačního výboru poslanecké sněmovny podařilo prosadit projednávání kauzy OKD na příští schůzi poslanecké sněmovny 30. 06. 2016.

Věříme, že se konečně dostane na řešení problémů, které ohrožují existenci tisíců lidí.“

2. 6. 2016

ODS stále stejně asociální a demagogická. Vymyslela unikátní volební slogan „ZJEDNODUŠME TO“. Předpokládají, že voliči do krajských a senátních voleb zapomenou, případně budou přehlušení masivním mediálním útokem a nechají se zlákat unikátním sloganem.